WAARSCHUWING: Er zit muziek bij deze applicatie. Druk op ESC om deze uit te zetten.
muziek: FF Fables: Chocobo's Dungeon Music - Labyrinth of Forgotten Time


Breken is kopen, maar geloof me, onze artikelen kunnen niet kappot. Kopen is houden, maar wat had je anders verwacht. Breken nadat je het gekocht hebt? Geld terug natuurlijk. Maar hé, alleen als de winkel open is. Openingstijden? Nee, die hebben we niet. Verder nog vragen?'
Welkom guest,
Ik hoop dat je van een beetje hitte houd. In deze app neem ik je namelijk mee naar één van de warmste plekken van de planeet, de woestijn. Maar niet zomaar een plek in de woestijn, we gaan naar een oude verlaten stad. Ooit bewoond door mensen, nu bewoond door wezens die zich hebben aangepast aan de warme temperaturen. Dit is de applicatie voor de knuffel kougra Nimkazo.


NOTE: Ik heb deze applicatie geheel vrijwillig gemaakt. Niemand heeft me er toe gedwongen.

Voordat we beginnen moet je eerst nog een paar dingen weten.
In deze applicatie zal je twee groepen tegen komen. De Shadow Deserts en de Nightmarens. Maar wat doen deze groepen eigelijk? Een klein beetje informatie over deze twee groepen zou erg handig zijn om het verhaal beter te kunnen begrijpen. Deze informatie kan je vinden door op de gele info knop te klikken.

Ik hoop dat je met deze informatie het verhaal zonder problemen kan lezen.

Navigatie

Verhaal; deel 1 | Alles over Muppet | Connecties | Verhaal; deel 2 | Over mij | Toekomstplannen | Verhaal; deel 3 | Waarom? | Adoptables | Verhaal; deel 4 | Muppet specials | De laatste woorden | Credits |

Je zal in deze applicatie soms dit plaatje tegen komen:

Als je hier op klikt kom je hier terug bij de navigatie.
Zolang het niet gebroken is, kan het niet ingeruild worden. Een raar katachtig wezen achter de toonbank dat als een knuffel in elkaar was gezet wees naar een groot bord op de winkelmuur achter zich. Maar de diamant is nep! de usul sloeg boos met haar poot op de toonbank. Het wezen lachte even en keek de usul serieus aan. Heb ik ooit gezegd dat het een echte diamant was? De usul draaide zich boos om en liep stampend de winkel uit. Daar gaat weer een klant, maar ach, de meesten controleren toch niet of de diamanten echt zijn of niet. Het wezen grijnsde en draaide het bordje van de winkel op gesloten.

Een deur achterin de winkel ging open en een wezen dat veel weg had van een rat liep naar de schappen en stopte alle overgebleve diamanten in een kistje. Toen ze daarmee klaar was keek ze op naar het katachtige wezen. Zo Muppet, de dag zit er weer op. Het katachtige wezen knikte en keek naar buiten door het winkelraam. In de hoek van de winkel begon opeens iets te bewegen. Het was een grote dikke hond die snuffelend langs de schappen liep. Muppet floot een keer. De hond keek op en liep op Muppet af. Laten we een een rondje door de stad lopen. Hij opende de deur en keek naar de rat. Ga je ook mee Brie? De rat knikte en liep achter de hond aan naar buiten. Muppet keek nog even om naar de winkel, sloot de deur en liep met Brie en de hond de woestijn in.

Muppet


Naam: Nimkazo
Bijnaam: Muppet
Leeftijd: 24
Geslacht: Mannelijk
Soort: Kougra (grote kat)
Kleur: Knuffel

Groep: Shadow Deserts
Rang: Dealer


Muppet is een grote kat die eruit ziet als een knuffel. Hij loopt altijd op 2 poten. Zijn ogen zijn twee grote rode knopen en zijn vacht bestaat uit verschillende kleuren roze stof. Hij draagt een soort sokken aan zijn voeten, banden om zijn polsen en hij gaat nergens heen zonder zijn hoed en sjaal. Daarnaast draagt hij altijd een oud zakhorloge bij zich. Hij woont in de woestijn en heeft, net zoals bijna elk wezen uit de woestijnstad, macht over het zand. Muppet heeft zijn eigen winkel samen met Brie waar hij vooral neppen diamanten verkoopt, al laat hij zijn klanten graag geloven dat ze echt zijn. Ook verkoopt hij nog andere nutteloze dingen die toch erg goed verkopen in de woestijnstad. Hij is lid van de grootste groep in de woestijn, de Shadow Deserts.Character design

NOTE: plak de URL in de adresbalk voor originele grootte
De petpet

Naam: Woppy
Soort: Barlow
Leeftijd: 6

Woppy is een luie Barlow die het liefst de hele dag in zijn mand ligt te slapen. Hij kwijlt veel en is niet bepaald de slimste. Hij is lomp en erg groot. Ondanks dat hij niet slim is en het liefst de hele dag slaapt is hij een prima waakhond. Muppet laat de winkel dus ook graag alleen zolang Woppy er maar is. Woppy lust alles. Van brokken tot sokken, hij kan overal tegen en zal nergens ziek van worden. Ondanks dat Muppet vaak wat roekeloos over komt geeft hij toch veel om zijn Barlow en hij zal Woppy nooit voor een lange tijd alleen in de winkel achterlaten.Familie

Vader
Tekst kleur: N.V.T.
Houdini was Muppet zijn grote voorbeeld. Veel over Houdini is niet bekend. Muppet zijn ouders zijn verdwenen toen hij nog erg jong was. Wel weten we dat hij een goede goochelaar was, bekend over de hele planeet. Houdini bedroog graag anderen. Muppet heeft deze eigenschap dan ook van geen vreemde. Het enigste wat Muppet nog van zijn vader heeft is de hoed, die hij met trots draagt. Muppet hoopt ooit zijn vader weer tegen te komen.

Moeder
Tekst kleur: N.V.T.
Ruby, een sluw katachig wezen die net als Muppet bestaat uit stof en draden. Ook van Ruby is weinig bekend, ze is op hetzelfde moment verdwenen als Houdini. Over Ruby is nog minder bekend dan over Houdini. Het enigste wat we weten is dat ze een winkel had. Muppet heeft haar voorbeeld gevolgt en is ook een winkel begonnen. Muppet kan zich bijna niks over haar herinneren.
Vrienden

Brie
Tekst kleur: #ffea00
Brie is een jonge rat die samen met Muppet eigenaar is van de winkel. Muppet en Brie kennen elkaar al heel lang. Brie maakt de diamanten die Muppet in de winkel verkoopt. De diamanten worden van glas gemaakt maar kunnen niet kappot. Brie heeft de kracht om het glas zo hard te maken als diamant. Brie houd niet zo van meide dingen. Het liefst skate ze rond door de straten van de woestijnstad. Brie heeft een sluw, ratachtig karakter en het maakt haar vrij weinig uit wat andere van haar vinden. Je kan Brie beter geen pijn doen, dan zal Muppet een stuk minder aardig tegen je zijn.
Het OC Brie is van Suuz (suzanneingrid)

Dracko
Tekst kleur: #590000
Dracko is de oude leider van de shadow deserts en woont zijn hele leven lang al in de woestijn. Hij wilde een gewoon leventje gaan leiden maar dit gaat nog niet zo goed. Hij kan erg moeilijk afstand doen van de groep en ook het pokeren kan hij niet vergeten. Dracko is bevriend met veel nightmarens, een groepje wezens uit een andere dimensie die dromen bezorgen. Dracko is ook nooit echt serieus. Hij vond het vooral leuk om de wezens in de woestijn angst aan te jagen en gewoon een beetje lol te trappen. Muppet is één van de vele pokervrienden van Dracko en Dracko zou nooit één van zijn pokervrienden verraden. Zoals bijna alle woestijnwezens heeft ook Dracko de macht over het zand.

Olo
Tekst kleur: #ff0000
Olo is de leider van de shadow deserts maar woont nog niet zo heel lang in de woestijn, hij komt oorspronkelijk uit het bos. Olo is een valse eyrie die graag de baas speelt over iedereen. Hoe meer macht hij heeft, hoe beter hij zich voelt. Hij heeft de kracht om schaduwwezens op te roepen. Olo is zijn hele leven lang al slecht geweest. Hij heeft vele vijanden maar zijn grootste zijn toch wel zijn broer Fey en een groepje wezens dat als enigste in opstand tegen Olo durft te komen. Ook heeft Olo, in tegenstelling tot Dracko, een grote hekel aan de nightmarens. Olo zal nooit medelijden tonen en is erg serieus als het gaat om zijn doel te bereiken. Muppet mag Olo wel al houd hij er niet zo van om in de problemen te komen dankzij Olo.
Het OC Olo is van Suuz (suzanneingrid)

Vijanden

Kimi
Tekst kleur: #cdff00
Kimi is een rare zafara die erg veel van magie houd. Ze is een heks en maakt ook graag gebruik van haar magische krachten. Ze vindt zichzelf de beste verkoper in de hele woestijn, waar Muppet het natuurlijk absoluut niet mee eens is. Ze heeft haar eigen winkeltje waar ze magische spulletjes en sieraden verkoopt. Ze Steelt graag Muppet zijn klanten. Muppet heeft een hekel aan concurrentie en aan magie, Kimi en Muppet zijn dus absoluut geen vrienden.
Het OC Kimi is van Kitten (ohtalia)

Rain
Tekst kleur: #42aeff
Rain is Dracko's kleine zusje. Ze is een stuk slimmer dan Dracko en is vaak ook een stuk serieuzer. Ze is geboren in de woestijn maar later verhuist naar de grote stad. Ze is sinds korte tijd weer terug in de woestijn en is daar een hoop oude bekenden tegen gekomen. Ze weet erg veel van mythes en legendes, maar ook van de Nightmarens weet ze een hoop. Rain onderzoekt alles en kwam er dan ook snel achter dat de diamanten die Muppet verkoopt nep zijn. Ondanks dat alles is ze er nog steeds niet uit hoe het komt dat de diamanten niet breken.
De eerste zonnestralen schenen door de ramen naar binnen in de huizen van de woestijnstad. Muppet stond al in de winkel alle artikelen op de goede plek te leggen. De hond liep zoals gewoonlijk snuffelend langs de schappen op zoek naar iets eetbaars.

Toen Muppet klaar was liep hij naar de toonbank en gooide een oud stuk brood naar de hond. Eet smakelijk Woppy. De hond ving het brood op slikte het in één keer door. Intussen kwam Brie de winkel binnen gelopen. Ze aaide Woppy even en ging toen op de toonbank zitten. Ik zie dat je alles al klaar hebt liggen. Hoe laat gaan we vandaag open? Ze keek even naar de gevulde schappen. Ook goede morgen. We gaan open over twee uur. Muppet liep de werkkamer in. Opeens ging de winkeldeur open. We zijn nog gesloten. Brie keek opzij naar de deur. Hallo daar Brie, voor mij is de winkel toch wel open? Een grote eyrie keek even rond door de winkel. Is Muppet er ook? Hij keek Brie strak aan. Op dat moment kwam Muppet de werkkamer weer uitgelopen. Olo, waar hebben we deze eer aan te danken? Muppet keek de eyrie grijnzend aan. De eyrie liep naar de muur en bekeek wat advertenties. Hij haalde blad uit zijn tas en hing deze bij de andere advertenties. Hou je ogen open. De eyrie liep zonder verder nog wat te zeggen de winkel weer uit.


Het echte leven

Ik zal je nu wat vertellen over het rare persoon achter het beeldscherm. Mijn naam is Hannah, maar hier op neopets sta ik bekend als Bim. Ik ben 17 jaar oud, heb soms een beetje teveel fantasie, kan niet tegen harde geluiden, ben voor veel dingen allergisch en ben zwaar mango verslaafd.
Je wilde graag weten of ik naar een anime keek. Toevallig kijk ik er eentje ja. Ik vind Death-note echt geweldig. Ik heb alle manga's gelezen en ben dus nu bezig met de anime kijken.

Ik zit in het laatste jaar van de HAVO, ben klaar met alle examens en ik ben geslaagd. Na de middelbare school ga ik een opleiding grafisch ontwerpen volgen.
Ik woon in Nederland, in een huis, met mijn ouders, twee jongere zusjes, een grote broer en een hoop huisdieren. Mijn beste vriend is een kat, ook heb ik een mega spinnen fobie maar ben niet bang voor onze vogelspin, wat best raar is.

Ik heb veel hobby's; gitaar & piano spelen, turnen, gamen, lui doen, slapen en eten, maar mijn grooste hobby blijft toch tekenen, dit zal je dan ook terug zien in deze applicatie. Meer tekeningen van me kan je vinden random op petpages, andere delen van neopia en deviantart (username: Bimmerd). Ik teken al mijn hele leven op papier maar teken pas anderhalf jaar op de computer. Meestal gebruik ik Photoshop CS3 en mijn wacom tablet voor mijn tekeningen, al kan ik de verleiding om in paint te tekenen soms niet weerstaan. Ook pak ik vaak nog wat papier, potloden en gummen. Ik heb in anderhalf jaar veel geleerd maar nog lang niet genoeg.
Ik ben van plan al mijn neopets een eigen mooie petpage en petlookup te geven, hier begin ik na mijn examens aan.


Bim digitaal

Ik speel ongeveer vijf jaar neopets. Ik ben ooit een keer onterecht bevroren en heb toen 1 account terug gekregen, dit was het account bimbombl3 omdat dit mijn main account was. Ik heb in de 5 jaar dat ik neopets speel best wel een aantal waarschuwingen en schorsingen gehad maar dat was allemaal voor mijn bevriezing. Nu ik mijn account terug heb, heb ik nog maar 1 waarschuwing gehad. Ik geef niet heel veel om het verzorgen en voeren van mijn neopets. Ik koppel mijn neopets het liefst aan een OC. Al mijn neopets hebben daarom ook een OC.
Ik hang meestal rond op het forum. Eerst op het fanclub forum maar omdat deze overspoeld werd met rare topics ben ik, en vele andere van het fanclub forum verhuist naar het asiel forum.


De accounts:

bimbombl3:
Main account
bigfeet_jubjub - bo_ghi - zappet (Elyume) - Mythax
Dit is mijn oudste account en het enige account waarop ik het lab heb. Dit account is ooit bevroren geweest maar heb ik weer terug gekregen. Als ik Nimkazo zou krijgen komt hij op dit account te staan en zal bo_ghi verhuizen naar één van mijn andere accounts.

poogliepoo:
Side account
Kapein - Nutazi - Prismelia - Scarmex
Toen bimbombl3 bevroren was maakte ik een nieuw account, poogliepoo. Dit is een lange tijd mijn main account geweest, vandaar dat er staat dat er spellen op zijn gespeelt. Nu speel ik natuurlijk geen spellen op dit account. Prismelia kreeg ik ooit van Kia (Kiarablax) waar ik erg blij mee was. Kapein heb ik van Onno (deathsteed) gekregen, deze neopet is gekoppelt aan één van mijn favoriete OC's.

poogliepoo2:
Side account
Aiwana - Jetsaa - Tamuqua
Dit zal het account zijn waar bo_ghi naar toe zal verhuizen. Jetsaa komt oorspronkelijk van mijn oudste accounts af. Ik had haar aan iemand gegeven voordat ik werd bevroren. Omdat hij haar toch niet zo leuk vond kreeg ik haar weer terug.

poogliepoo3:
Side account
Litharum - Mouwil - Vurtha - Yossif
Litharum heb ik gekregen van Kur (urkadurkakur), Vurtha van Vamps (vampsa) en Yossif van Suuz (suzanneingrid).


Nimkazo zal aller eerst met de labman in gevecht gaan zodat haar geslacht verandert.

Natuurlijk moet Nimkazo wel wat meer op het OC Muppet gaan lijken. Met de juiste customatie zal dit zeker lukken.

Zoals je vast al hebt gezien heeft Muppet altijd een hoed op, daarom zal hij een Elegante mechanisme hoge hoed krijgen. Hij zal een Opwindbaar zakhorloge als assesoire overal met zich mee nemen. Ook zal ik proberen aan een Avond in Brightvale achtergrond te komen. Met deze kleding combinatie hoop ik dat Nimkazo er genoeg als Muppet uit zal zien. Natuurlijk kan het zijn dat ik later nog wat extra customatie dingen toevoeg maar Nimkazo zal zoiezo deze kleding krijgen.


Zoals je eerder in deze applicatie hebt gezien krijgt Nimkazo ook een petpet. Ik heb vele petpets opgezocht maar ik denk dat de Barlow toch het beste bij hem zal passen.


Woppy


Nimkazo zal ook vaak te zien zijn in de schoonheidswedstrijd. Omdat de kougra categorie vaak erg druk is zal het niet makkelijk worden maar ik zal niet opgeven en hoop dat er mensen zullen zijn die op hem stemmen, en dat er dan ooit een goude troffee op zijn petlookup zal staan.


Natuurlijk krijgt hij ook een eigen petlookup helemaal in Muppet style. Deze kan je hier zien:

Header

Tot slot krijgt Nimkazo een mooie petpage met deze layout en informatie, al zal ik wel wat echte applicatie stukken weg halen en Muppet avonturen toevoegen.
Muppet en Brie liepen naar het blad dat Olo net had opgehangen. Het was een 'gezocht' poster. Toen ze de foto op de poster bekeken trok Muppet verbaast zijn wenkbrauwen op. De Fire Bird?? Olo heeft duidelijk teveel sprookjes gelezen. Brie grijnsde en liep naar haar werkplaats. Muppet draaide het winkelbordje op geopend en ging achter de kassa staan.

De legende van de Fire Bird
De Fire Bird is zo oud als het heelal maar niemand weet wanneer en waar hij verschijnt. Velen zeggen deze legendarische vogel te hebben gezien maar niemand heeft ooit het bewijs gelevert dat deze ook echt bestaat. De Fire Bird is een wezen dat zich alleen laat zien als er gevaar dreigt. Ze zeggen dat hij vrede brengt en het kwaad uitschakeld. Ook wordt er gezegt dat de Fire Bird een paar wezens uitkiest die hem helpen. Deze wezens zijn al uitverkoren om de Fire Bird te helpen de dag dat ze geboren worden. Waaronder de brenger van het licht en de brenger van duisternis. Een grote oorlog tussen twee dimensies zal uitbreken. De Fire Bird en zijn volgelingen zullen een einde moeten maken aan deze oorlog maar moeten hiervoor het vertrouwen winnen van de wezens uit de andere dimensie.

~De zon zal weer opkomen en de schaduwen verdrijven. De rust zal weer heersen in beide dimensies.~Waarom Nimkazo

Toen ik hoorde dat Nimkazo UFA was wilde ik eerst eigenlijk geen applicatie gaan maken, maar toen kreeg ik een idee voor een nieuw character die ik Muppet noemde. Toen ik Muppet had uitgewerkt bleek het perfect bij een knuffel kougra te passen, dus begon ik aan een app.

Ook heb ik de customatie op kougra's bekeken en ondanks dat ik sommige customatie er echt niet uit vind zien (zoals shirts en broeken) staat de kleding die ik Nimkazo wil geven hem toch wel goed.

Ik heb nog maar één keer eerder een applicatie gemaakt. Dit was voor een UC darigan aisha, wat best hoog gegrepen is voor een eerste applicatie. Ondanks dat ik niet heb gewonnen heb ik er erg veel van geleerd. Ik wilde graag nog een keer een petpage applicatie maken voor een neopet maar al mijn accounts stonden vol. Toen heb ik besloten wat van de neopets waar ik niks mee doe te gaan zappen en die weer UFA te zetten om zo ruimte te creeëren. Daardoor zal Nimkazo nu een plekje kunnen krijgen bij mij.Waarom ik

Nimkazo krijgt bij mij zijn eigen OC. Ik probeer al mijn neopets een uitgebreide petpage en petlookup te geven. Ondanks dat mijn neopets dat nu nog niet hebben. Ik besteed behoorlijk veel tijd in het verzinnen van mijn OC's. Ik probeer ze zo origineel mogelijk te houden, Nimkazo zal bij mij daarom ook geen standaard knuffel kougra character design krijgen.

Ik probeer elke dag op neopets te zitten. Ondanks dat ik waarschijnlijk wel wat minder actief zal worden als ik naar mijn vervolg opleiding ga zal ik toch proberen tijd op neopets door te brengen.

Ondanks dat ik ooit bevroren ben probeer ik me altijd aan de regels te houden. Sinds ik mijn account terug heb, heb ik nog maar één keer een waarschuwing voor spam gehad, waarvan ik nog steeds niet weet wat ik fout heb gezegt.

Ik zal Nimkazo vaak tekenen en hem een hoop aandacht geven op de artist manier. Ondanks dat mijn tekenkunsten nog niet erg geweldig zijn probeer ik toch altijd weer bij te leren. De geweldige artists op neopets hebben er dan ook voor gezorgt dat ik op de computer ging tekenen, en neopets heeft er ook zeker voor gezorgt dat ik beter ben geworden.
Waarom niet

Ik ben erg lui en traag en het zal dus lang duren voordat één van mijn neopets een mooie petpage en petlookup zullen hebben. Ik heb het ook vaak wel druk met school en heb een hoop andere hobby's, dat helpt ook niet erg mee om snel petpages en petlookups te maken, want school gaat toch nog steeds voor neopets.

Ik ben nu 17 en ga over een tijdje naar een nieuwe school. Ik zal waarschijnlijk minder actief worden op neopets en misschien geef je Nimkazo wel liever aan iemand die meer tijd heeft voor neopets.

Je wilde eigenlijk niet dat het geslacht van Nimkazo verandert werd, maar zoals je waarschijnlijk al in de applicatie hebt gelezen noem ik Nimkazo altijd een 'hij'. Als ik haar krijg ga ik haar dus wel van geslacht veranderen.

Ondanks dat ik veel teken op de computer ben ik nog ver weg van perfect. Er zijn zoveel mensen die vele mooiere tekeningen hebben. Natuurlijk is art geen reden om iemand te kiezen maar prachtige art in een applicatie met een geweldige inhoud, daar kiest men toch eerder voor. Ook zullen er misschien mensen zijn die een vele betere inhoud hebben, en een character die je meer aanspreekt als Muppet.
Standaard

Regels:
-Gebruik ze NIET in de schoonheidswedstrijd
-Doe niet alsof je ze zelf gemaakt hebt
-Haal de credits niet weg!

Customs

NOTE: Deze alleen nemen als ze voor jou gemaakt zijn!!

Tyneside for dragonbreath1612Muppet (mine)


Sukuamj for kur
Laat in de avond werden alle leden van de Shadow Deserts bij elkaar geroepen. Muppet nam plaats op een stoel en Brie ging ernaast zitten. Ze keken naar de vele wezens die binnen kwamen gelopen. Een grote wolf nam plaats naast Muppet. Hé Muppet, dat horloge dat ik bij je kocht doet het niet. De wolf trok zijn wenkbrauwen op en keek opzij. Muppet keek opzij naar de wolf en grijnsde. Ja dat klopt Dracko. Je kent me toch? De wolf, Dracko, grinnikte. Ik had ook niet anders van je verwacht.

Opeens hield het geruis in de zaal op. De eyrie die de zelfde dag nog de advertentie in de winkel op kwam hangen stond voor de grote groep wezens. Hij keek strak rond door de zaal. Hij schraapte zijn keel en sprak toen tot de groep.
Jullie denken vast dat ik gek ben, maar ik verzeker jullie, de Fire Bird bestaat en staat op het punt om ons, de Shadow Deserts, aan te vallen. Nu vragen jullie je vast af waarom. Jullie kennen allemaal de legende over de wezens van de andere dimensies, de Nightmarens. Ook weten jullie allemaal dat dit niet alleen een legende is. Deze wezens bestaan en bevinden zich dagelijks onder ons. Ze denken dat ze onoverwinnelijk zijn, dat ze de hele wereld aan kunnen, maar ik, Olo, ga bewijzen dat ze niet onoverwinnelijk zijn. Ik word heerser van beide dimensies en ook jullie zullen veel macht krijgen in deze dimensies zolang jullie achter me blijven staan. Wij kennen geen angst! We vechten samen tegen de Nightmarens, tegen de Fire Bird en zijn volgelingen, wij zullen zegevieren!
Olo stopte met praten en meteen begon het geruis in de zaal weer. Muppet keek wat rond naar de andere wezens die druk aan het discussiëren waren. Vechten tegen de Nightmarens zal onbegonnen werk zijn, wezens van aarde kunnen ze niet verwonden, en dan de Fire Bird... In de legende faalt de Fire Bird niet. Op dat moment schraapte Olo zijn keel weer. Wees allemaal op jullie hoeden. Ze zullen komen, maar wij zullen overwinnen. Jullie mogen weer gaan. Olo liep het podium af en de wezens stonden weer op en liepen de zaal uit. Muppet keek opzij naar Brie die niet echt had geluistert naar wat Olo zei. Toen keek hij opzij naar Dracko die leeg voor zich uit staarde. Dracko stond op en liep zonder verder iets te zeggen de zaal uit. Muppet stond ook op en keek naar Brie. Ga je mee? Brie stond op en rekte zich een keer uit. Graag zelfs, anders was ik hier in slaap gevallen. Samen liepen ze de zaal uit terug naar de winkel.WORDT VERVOLGD
Pagina's

Header


Muppet-art door mij

De eerste Muppet tekening ooitHeaderOver MuppetDe petpet; WoppyRefWaarom ikWaarom nietFanart

NOTE: Houd je muis op de art om te zien we het heeft gemaakt!
Super bedankt Onno ^^ (deathsteed)Hij is geweldig Kim =D (necrisidragon)Luv it Neo ^^ (neozaki)Hij is awesome Lisa =D (Jacksparrowtje)Geniaal Ine xD (Ine2400)Custom adoptables
Toybox

Tot ziens


We zijn aan het einde gekomen van de applicatie.
Ik hoop dat je het leuk vond.

Zoals je vast hebt gelezen, of juist niet hebt gelezen, staat er maar 1 van de woorden in die ik volgens de regels in mijn applicatie moet verwerken. Dit komt omdat mijn applicatie in het nederlands is en het engelse woorden zijn.
Anime stond al in het stukje over mij, en omdat ik me wel aan de regels van Ni wil houden komt hier nog even een engelse zin waar ik de rest van de woorden in verwerk:
Muppet the cat doens't own a katana but loves to eat flower petals.

Ik hoop dat Nimkazo het perfecte baasje zal krijgen. Als ik dat niet ben, zal ik zeker blij zijn voor de persoon die Nimkazo in ontvangst mag nemen. En Ni, haast je vooral niet en neem je tijd voor het kiezen van het juiste baasje.
succes ^^

Tot slot wil ik nog een aantal mensen bedanken:
Aller eerst iedereen die fanart heeft gemaakt, jullie zijn geweldig!!
Ook iedereen die me heeft geholpen met de codes voor de layout etc. super bedankt!!

Ik hoop dat je nog eens langs komt om deze petpage in de gaten te houden, maar eerst, bedankt voor het lezen van deze applicatie.

Waarom neem je geen link back mee?


Als je nog vragen hebt over mijn applicatie, stuur maar gewoon een neomail:Link out

Waarom neem je niet nog even een kijkje op deze mooie petpages:

memories are forever the soft goodbye Culinto Makunar Ultra


- Alle art is gemaakt door mij tenzij anders vermeld! (niet stelen/gebruiken/overtrekken/etc.)
- Layout code gemaakt met veel hulp van Neo; heel erg bedankt ^^
- Muziek met dank aan Onno; je bent geweldig 8D
- Hulp met navigatie door Suuz; thank you =3
Started: 21 April 2010


Heads Up! You're about to leave Neopia!

You've clicked on a link that will take you outside of
Neopets.com. We do not control your destination's website,
so its rules, regulations, and Meepit defense systems will be
different! Are you sure you'd like to continue?It is a journey
I must face...alone.
*dramatic music*
I want to stay on Neopets,
where the dangers of
Meepit invasion
are taken seriously.
Heads Up! You're about to leave Neopia!

You've clicked on a link that will take you outside of
Neopets.com. We do not control your destination's website,
so its rules, regulations, and Meepit defense systems will be
different! Are you sure you'd like to continue?It is a journey
I must face...alone.
*dramatic music*
I want to stay on Neopets,
where the dangers of
Meepit invasion
are taken seriously.
Heads Up! You're about to leave Neopia!

You've clicked on a link that will take you outside of
Neopets.com. We do not control your destination's website,
so its rules, regulations, and Meepit defense systems will be
different! Are you sure you'd like to continue?It is a journey
I must face...alone.
*dramatic music*
I want to stay on Neopets,
where the dangers of
Meepit invasion
are taken seriously.
/help/bumper/headers/log-in-to-facebook

NEOPETS, characters, logos, names and all related indicia
are trademarks of Neopets, Inc., © 1999-2018.
® denotes Reg. US Pat. & TM Office. All rights reserved.

PRIVACY POLICY | Safety Tips | Contact Us | About Us | Press Kit
Use of this site signifies your acceptance of the Terms and Conditions